Verkoop Jouw aanhangwagen gemakkelijk en snel bij Raaijmakers aanhangwagens!

Bij Raaijmakers aanhangwagens begrijpen we dat de behoeften van onze klanten variëren, en soms betekent dat het verkopen van hun huidige aanhangwagen om plaats te maken voor iets nieuws. Daarom bieden we een eenvoudige en handige manier om jouw aanhangwagen te verkopen, zonder gedoe of stress.

Waarom zou je je aanhangwagen aan ons verkopen?

Directe Afhandeling: Bij Raaijmakers aanhangwagens waarderen we jouw tijd. Daarom bieden we een snelle en efficiënte afhandeling van de verkoop van jouw aanhangwagen. Geen lange wachttijden of ingewikkelde procedures - we maken het proces zo eenvoudig mogelijk voor jou.

Eerlijke Prijs: We geloven in een eerlijke prijs voor onze klanten. We zullen jouw aanhangwagen zorgvuldig nakijken en je een eerlijke prijs bieden op basis van de huidige marktwaarde en de staat van jouw voertuig.

Geen Gedoe: Verkopen via particuliere advertenties kan veel gedoe met zich meebrengen, zoals onderhandelingen, onbetrouwbare kopers en administratieve rompslomp. Bij ons kun je dat allemaal vermijden. We nemen al het gedoe uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Deskundig Advies: Bij Raaijmakers aanhangwagens staat er altijd iemand klaar om je te helpen bij elke stap van het verkoopproces. Of je nu vragen hebt over de waarde van jouw aanhangwagen, de vereiste documentatie of iets anders, wij zijn er om jou te begeleiden en te adviseren.

Of je nu jouw aanhangwagen wilt verkopen omdat je een upgrade wilt maken of omdat je hem niet langer nodig hebt, bij Raaijmakers aanhangwagens maken we het gemakkelijk. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe je jouw aanhangwagen aan ons kunt verkopen en profiteer van een stressvrije ervaring!
Wanneer u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw aanhanger zijn er een aantal vereisten waar uw aanhangwagen aan moet voldoen:
Gegalvaniseerd frame
Torsie geveerde as
Minimale bakmaat van l.175cm x Br.75cm
Ook is de staat van de aanhangwagen belangrijk. Om een goede richtprijs te kunnen geven vragen we u naar de staat van een paar onderdelen:
Het houtwerk
De as/assen
De verlichting
De lagers
De banden
De reminrichting (indien de aanhangwagen geremd is)
De staat van de huif (indien het een huif aanhangwagen is)
Wanneer de staat van deze onderdelen bekend is kunnen we u een richtprijs van uw aanhangwagen geven.
Neem bij interesse contact op via het contactformulier en vermeld bij het onderwerp dat het om verkoop van uw aanhangwagen gaat.